Heippa maailma – eli se kuuluisa ensimmäinen kirjoitus

kirjoittaja

luokassa

Tästä se alkaa. Uuden henkilökohtaisen blogin pito.

Työn puolesta olen kirjoitellut jonkin verran tänne, mutta ajattelin nyt avata sanaista arkkua henkilökohtaisellakin blogialustalla. Ajatuksena minulla on käsitellä hieman laajemmin eri aiheita, tällä hetkellä mieleen tulevat lähinnä markkinointi, henkilökohtainen talous ja erilaiset ideat / innovaatiot. Ehkä tämä on jonkinlainen varaventtiili ajatuksille, mitä on tullut mieleen työssä ja vapaa-ajalla.

Ajatukset ja mahdolliset kannanotot ovat omiani. Tämä ei siis ole mikään piilotettu markkinointiblogi ja jos jotain kaupallisia elementtejä tähän joskus ilmaantuu niin kerron niistä avoimesti alan käytäntöjä noudattaen.

Mikäli kirjoituksissa ilmenee asiavirheitä, niin käy kertomassa se kommenttiosioon. Digitaalista markkinointia koskevissa artikkeleissa kannattaa huomata se tosiasia, että niissä asiat vanhenevat nopeasti. Vähän aiheesta riippuen saatan päivittää artikkelia tai sitten merkitä sen vain sisällöltään vanhentuneeksi. Mutta mitään jatkuvaa ylläpitoa en lupaa.

Yksi olennainen ajatus blogissani on käydä digitaalista markkinointia läpi käytännön esimerkkien kautta. Ensimmäisenä kirjoituksena onkin ”Miksi blogin pito epäonnistuu?”

 


Kommentit

Vastaa