Kirjoittajasta

Tervetuloa Petteri Parhin henkilökohtaiseen blogiin. Kirjoitan satunnaisesti ajatuksiani mm. markkinoinnista, palvelumuotoilusta, asiakaskokemuksesta, Oulusta ja oululaisuudesta. Kirjoitukset edustavat henkilökohtaisia näkemyksiäni ja aiheet blogissani eivät luonnollisestikaan edusta työnantajaani.

Olen työskennellyt viimeiset 15 vuotta digitaalisten sisältöjen, markkinoinnin, tuotekehityksen ja viestinnän suunnittelutehtävien parissa. Työnimikkeitäni ovat olleet mm. copywriter, konseptisuunnittelija, palvelumuotoilija ja planner. Tällä hetkellä työskentelen COR Groupin Chief Digital Officerina.

Töiden lisäksi minulla on yleensä jotain isompia ja pienempiä projekteja käynnissä. Aiemmin olen ollut aktiivinen mm. Kaenkky.com -palvelun kanssa ja toimin vuoteen 2018 saakka Oulun katutaide ry:n puheenjohtajana.Ylläpidän harrastusluonteisesti myös alueen purjehdusseurojen verkkosivustoja.

Voit seurata minua myös Twitterissä tai LinkedInissä. Olen myös aktiivinen muissa sosiaalisissa medioissa, mutta niissä julkaisen enemmän henkilökohtaisia asioita.

%d bloggaajaa tykkää tästä: