Kirjoittajasta

Tervetuloa Petteri Parhin henkilökohtaiseen blogiin. Kirjoitan satunnaisesti ajatuksiani mm. markkinoinnista, palvelumuotoilusta, asiakaskokemuksesta, Oulusta ja oululaisuudesta. Kirjoitukset edustavat henkilökohtaisia näkemyksiäni ja aiheet blogissani eivät luonnollisestikaan edusta työnantajaani.

Olen työskennellyt viimeiset 17 vuotta digitaalisten sisältöjen, markkinoinnin, tuotekehityksen ja viestinnän suunnittelutehtävien parissa. Työnimikkeitäni ovat olleet mm. copywriter, konseptisuunnittelija, palvelumuotoilija, planner ja Chief Digital Officer. Tällä hetkellä työskentelen markkinointitoimisto Kolmas Polvi Oy:ssä tuotantojohtajana.

Töiden lisäksi minulla on yleensä jotain isompia ja pienempiä projekteja käynnissä. Aiemmin olen ollut aktiivinen mm. Kaenkky.com -palvelun kanssa ja toimin vuoteen 2018 saakka Oulun katutaide ry:n puheenjohtajana. Ylläpidän harrastusluonteisesti myös alueen purjehdusseurojen verkkosivustoja.

Voit seurata minua myös X:ssä tai LinkedInissä. Olen myös aktiivinen muissa sosiaalisissa medioissa, mutta niissä julkaisen enemmän henkilökohtaisia asioita.